Sovrummet

Det går frammåt med upp-piffningen av sommarstugan. Sist vi var där slängde Tom Stian upp en tapet i vårat sovrum innan det var dags att åka tillbaka till Norge. Jag målade en gammal gungstol och vårat vardagsrumsbord så att de blev vita och fina!
 
Vi tar lite i taget och så får vi hoppas att vi är helt färdiga innan jul med allt vi har tänkt att göra!
 

Helgen

Fredagseftermiddagen spenderades på bröllopsmiddag hos svärmor och Vidar. Mycket trevligt och ett stor grattis till dem! Sen hoppade vi i bilen och styrde kosan mot stugan i Gävunda där vi hade besök av mina föräldrar och min mormor och morfar. Supertrevligt!
 
En riktigt härlig helg och nu är man åter tillbaka på jobbet. Bara tre dagar kvar nu innan min efterlängtade kollega Mailin är tillbaka från sin semester!
 
Bröllopsmiddag
Gävunda
 
 

Gävunda

Både min och Tom Stians semster är slut och vi är tillbaka i den normala vardagen med allt som det innebär. De sista lediga dagarna avslutade vi dock i stugan med Filip, mamma och pappa. Mycket trevligt för vi var bland annat ut på första båtturen/fisketuren i Gävunda sjön, fikade på en ö, grillade lax på nya grillen (dock inte egen fångst) och fixade och donade lite i stugan.

 

Här kommer några bilder från våra smultronställe! Åh, vad jag trivs där! ♥
 
   
   
 
 

Trolldalen

Som vanligt var vi och tog de årliga Trolldalen-bilderna på Filip när vi var i Söderhamn. Den här gången var det jag, Filip och pappa som åkte dit. Vi hade en riktigt mysig dag och slapp precis undan regnet.
 
Jag trodde inte att Filip förändrats så mycket sen förra sommaren. Men oj så fel jag hade märkte jag när jag såg årets bilder motför de tidigare!
 
 
                                                                3 år
                            1 år                                                           2 år
 
 

Sminkad

För ca 6 år sedan bodde jag i Stockholm och jobbade på en matbutik på Söder. På hörnet av den gatan låg det en sminkskola och jag blev en dag tillfrågad av en tjej på den skolan om att vara hennes modell. Det tyckte jag lät kul och ställde upp för henne vid flera tillfällen.
 
Häromdagen kom jag att tänka på den här gulliga tjejen som jag tyvärr inte har någon kontakt med längre. Och började i samma veva fundera på vart den ena bilden som blev tagen av en riktig fotograf i tog vägen. Det visade sig att den låg här hemma hos mamma och pappa i Söderhamn.
 
En ganska dramatisk sminkning men jag tycker att hon fick till färgerna väldigt bra! Ett roligt minne!
 
 

Bilder från resan

Här kommer några av de utlovade bilderna från våran resa till Cypern. Allas Veckotidning bad mig också att skicka in några bilder från resan (eftersom att jag vann resan genom dem). Så mamma och jag har tänkt välja ut alla de bästa bilderna imorrn kväll och maila dem. Sen nån gång före jul kommer de att göra ett reportage om detta i tidningen. Det ska bli spännade att se!
 
Men är ni sugna på fler bilder redan nu kan ni titta på Filips blogg här! ♥
 
 

Ombre

Jorå, det blev en ombre! Så efter 2,5 timme hos frissan och 30 minuter hos naprapaten med min trasiga rygg är man som en ny människa.
 
Perfekta saker att göra sånna här regniga och grå dagar.
 
Är jättenöjd med håret! ♥
 
 
 

Ny frilla i sommar?

Vi kom tillbaka till Sverige igår morse efter en mycket härlig vecka på Cypern. Jag har inte riktigt orkat ta itu med de närmare tusen bilderna jag har tagit där. Men så fort jag gjort det dyker de nog upp här på bloggen. Visste ni förresten att Cypern har Europas renaste badvatten?
 
Från en sak till en annan. Imorgon har jag bokat tid för klippning och färgning hos Jacqueline på Salong Donna. Men jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra?
 
Det jag har som alternativ är:
 
Ombre hår
 
Rött hår:
 
Svart hår:
 
Eftersom jag är så velig och växlar mellan dessa hade det varit väldigt kul att få era åsikter  (eller bara ett meddelande där det står vilken färg ni föredrar). Ni får givetvis vara anonyma om ni vill det så kom igen nu! ;)

Härligt på Cypern!

Har försökt lägga ut bilder i 40 min nu från lobbyn på hotellet men det vill sig inte riktigt. En enda bild lyckades men resten får ni se efter att vi kommit hem till Sverige/Norge igen.

Vi har den toppen iallafall och hotellet där vi bor är otroligt barnanpassat och Bamse och hans vänner dyker upp med jämna mellanrum till barnens stora lycka! Filip springer bort opch vill kramas så fort Lille skutt eller någon kommer!

Nä, nu ska jag nog knalla ner till pool-området igen! Sköt om er!


RSS 2.0