Dessa hormoner.

Det är inte lätt detta kan jag säga. För er som aldrig provat på det här med gravidhormoner kan jag säga att det svänger rätt rejält. Ena dagen vill jag ruska om min käre sambo för att han är så jävlig tråkig och nästa dag måste jag typ berätta hur mycket jag älskar hans lugna och fina personlighet och våra myskvällar. Ena stunden gråter jag okontrollerat för att inte det nytvättade påslakanet vill trä sig på täcket. Andra stunder känner jag mig som en järnkvinna som kan hantera dom mest krävande situationerna.
 
Men det är bara att vänja sig. Så här ska det vara ett par månader till. Ingen dans på rosor inte men det är tur att det för mig sig en stor belöning. ♥
 
Känner att det är dags att visa upp kaggen. Är just nu i vecka 20+4 och har väl gått upp en sisodär 4-5 kg hittills.
 
 
 

Giv mig styrka.

Men vilken jävla natt.
 
La oss vid 22.30 och tittade på ett avsnitt av Dexpedition. Sen somnade man in och vaknar 1,5 timme senare av att mannen har så ont i magen att han springer fram och tillbaka på toa. Jahaja. Sen när man äntligen somnar igen så brakar Filip in i sovrummet och kan inte sova. Han ligger och vrider och vänder sig och pratar i evigheter. När man sen tror att han somnat så kommer det "Mamma, jag måste kissa". Tar med ungen upp för att kissa och packar sen ner sig under täcket och håller tummarna för att man ska få träffa John Blund...
 
Men då är Filip törstig. Så när man kutat upp och hämtat det och ska stänga sin blå då börjar hunden spy och harkla sig som aldrig förr.
 
Tittade på klockan vid 4.30 och övervägde att kliva upp. Men jag låg kvar och fick väl typ 2,5 timme sömn. Yiihaa! Godmorgon.
 
 
 

Men ge mig.

Bloggen har typ fått självdö. Men nu när jag tittat på skor i en timme blev jag så i gasen att jag kände att jag måste visa dom för nån.
 
Jag vill ha massa pengar nu. Jag vill bara trycka "klick" "klick" "klick" och invänta stort paket. Och så vill jag skrika som ett barn när jag öppnar lådan och så vill jag skrika ändå högre när jag märker att dom passar perfekt.Och så vill jag gå fram och tillbaka framför spegeln och le mitt bredaste leende.
 
Jaja, drömma går ju.
 
 
 
 
Och så sånna där lämpliga skor att vara ute i snön med:
 
 
 

RSS 2.0