Ett par veckor kvar

Kaggen växer så det knakar. Men bara frammåt och inte nåt åt sidorna så jag känner mig en aning sprickfärdig om jag säger så!
 
Här har ni vecka 32+1 (Tagen för exakt en vecka sen)
 

Fredag - Söndag i Gävunda

Vi har verkligen haft en superhelg i stugan med mina föräldrar. Filip hade längtat massor efter att åka dit och så han var på toppenhumör och bättre väder hade man inte kunnat få!
 
Helt underbart! ♥
 
 
 

Preggobilder

Jag och Elinor pratade på skype härom dagen och kom fram till att det oftast är roligt att titta tillbaka på gamla bilder från när man varit gravid. Men oftast har man kanske inte så jättemånga bilder och det slog mig att de enda jag har från den här graviditeten är de såkallade "magbilderna" som jag varit duktig att ta. Men jag har nog inga bilder alls där ansiktet är med, min sambo är inte så  flitig på det där om man säger så. Vart vi än är och vad vi än gör så är det jag som står bakom kameran ;) Han och Filip är med på 99 av 100 bilder.
 
Därför tänkte jag idag att nä nu jäklar drar jag på mig lite smink (rätt mycket för att vara ärlig) och så bygger jag en liten egen studio och tar några fina bilder! Det bästa med det är att man kan hålla på tills man blir nöjd och att jag tycker att det är så kul att fotografera! Hehe..
 
Så här blidde några av dem: (jag är i vecka 32+1)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0