Sköna brallor

Det är farligt att jobba på en flygplats, speciellt när man är omringad av affärer och pengarna bränner i fickan när man egentligen ska spara. Idag råkade jag få syn på en mycket läcker bralla. Den är ljusrosa/lila och har små stjärnor på sig och när jag provade dem upptäckte jag att de var grymt sköna också. Priset var inte lika skönt. 1099 kr för det är visst nåt exklusivt märke som jag inte känner till och jag får 10% för att jag jobbar på Gardermoen så jag kan dra av en hundring på det men det känns ändå lite dyrt...

Men oj vad sugen jag är på dem. Dom skulle ju vara så snygga med en vit t-shirt till på sommaren! Vill ha! ♥


(Sista paret i min storlek! Och färgen ser lite dassig ut på bilden, de är finare i
verkligheten)


fika

Linnea, Niklas och lilla Pennie kom hit idag efter att vi hade kommit hem från jobbet. De hade med sig tårta och paket! Själv slängde jag ihop ett fruktfat och skickade in några bullar i ugnen att bjuda på. Blev ett riktigt riktigt trevligt födelsedagsfirande!

Tack snälla! Ni är för goa! ♥


Födelsedag!

28 år idag.

Och en riktigt bra födelsedag än så länge! Fick frukost på säng av sambon och sonen imorse. Den sistnämde var dock grinig och trött! Han ville inte kliva upp, inte sjunga och inte ge paket. Men öppna paketet kunde han givetvis tänka sig att göra! ;)

På jobbet har jag fått både sång och grattiskramar och till och med ett litet paket med godis så det var ju snällt. En del sms har också trillat in och förra kollegan och vännen Anita ringde imorse.

Tack för alla gratulationer hörrni! Det värmer! =)





Deklarationen

Idag börjar de skicka ut deklarationen (Selvangivelsen) i Norge. Från och med idag kan man också gå in på nätet och se hur mycket man ska få tillbaka (eller betala tillbaka för den delen). Tom Stian brukar få tillbaka mycket för att bolånet står på honom. Medan jag brukar gå plus eller minus nån tusenlapp.

Tom Stian kollade sin deklaration imorse. 175 kr skulle han få tillbaka! Shit. Medan jag var tvungen att hitta min kod efter jobbet idag innan jag kunde se. Och när jag väl kom hem och skulle logga in så får jag veta att de stängt hela skiten pga ett allvarligt säkerthetsbrott.

Så jag väntar med på att de ska öppna den igen. Det hade varit så himla gött att få lite extra pengar till semestern! ;) Hoppas hoppas!!




Nytt köp

Jag har sneglat på den här blå klänningen från Accsessorize i flera dagar. Igår tänkte jag att "det skadar ju inte att prova". Sen var det kört och jag började skapa en massa anledningar i huvudet till varför jag var värd att köpa den. Fördelarna vägde mer än nackdelarna av nån konstig anledning ;)

Jag fyller förresten år på onsdag. Hela 28 år.

Så den får vara en födelsedagspresent till mig själv! Vi säger så iallafall.


 

Resor

Let´s Deal hade ett bra erbjudande igår igen. Vi slog då till på 14 nr av resemagasinet Vagabond. Ett lösnummer här i Norge kostar 99 kr, men vi betalar nu 399 kr för 2 års prenumeration. Jippie! Då har vi något att drömma oss bort till!

Tom Stian slängde in en femhundring på det tomma resekontot igår också. Härligt! ♥


Thailand --> Norge

Vi är tillbaka i Norge igen. Känns lite knepigt att sitta hemma i lägenheten och äta spagetti och köttfärssås igen efter alla spännade upplevelser där borta, den härliga värmen, alla goda maträtter och all exotisk frukt som vi smaskat i oss.

Jag märker att jag inte riktigt kommit in i norsk-tiden än för jag somnar väldigt tidigt på kvällarna och vaknar av mig själv innan det blivit ljust. Men det tar väl inte lång tid innan allt är normalt igen.

Och sen är det väl bara att börja drömma om nästa resa ;)


Det gula stickade linnet köpte jag i Norge förra sommaren men använde
det inte en enda gång. Slängde ner det i resväskan nu och det var jag
glad över för det blev ett av favoritplaggen i Thailand. Luftigt och skönt
och passade perfekt till jeans-shorts och gult halsband gjort av kokosnötter! ♥


Shopping

Imorrn åker vi till Bangkok för att bo där en natt innan vi flyger vidare till Norge igen. 2 veckor går verkligen fort när man har roligt!

Lite shopping har vi iallafall hunnit med på sistone. De här fotade jag imorse men sen råkade jag handla två tröjor till idag som inte är med.

Är riktigt nöjd med min fångst. Mest sommarkläder men även en del bh:ar och krämer. =)




RSS 2.0