Förändring

Vi har gjort en del förändringar här hemma på sistone. Mest för att få mer plats och yta innan bebisen kommer.
 
Nu när man ser de här bilderna och vilken skillnad det blev kan man knappt fatta att man stått ut med de möbler man hade innan, men man blir kanske lite blind när man ser det varje dag.
 
Nu har  vi iallafall mer plats här hemma och det är det viktigaste! ♥
 
FÖRE:
EFTER:

Värsta kaggen

Nu när vi är tilllbaka i Norge har jag passat på att fota magen igen och klippt in den i mitt lilla fina kagg-kollage. Som ni ser så har magen blivit ordentligt mycket större sen sist och jag kan inte riktigt fatta att den ska växa i tre månader till. Jag känner mig stor och otymplig nu!
 
Större än med Filip är jag också om man jämför med samma vecka som han låg i magen. Men så har också läkaren konstaterat nyligen att det är ett stort barn.
 
 

Lite pyssel

Mamma och jag var på Erikshjälpen när vi kom till Söderhamn. Där hittade vi några röda små ljusstakar och en fin röd träskål med en sked till som jag stylat lite idag. Den gick från att vara en träskål till att bli en julprydnad med gröt i.
 
Allt man gör är att lägga något i botten av skålen (tex plast), sen tar man risgryn och blandar dem med vit färg i en burk. Sen öser man försiktigt över de vita riskornen i skålen som man vill ha det i och låter det torka.
 
Vips så har man en fin grötskål att ställa fram som prydnad till jul! Min kommer att passa perfekt i stugan! ♥
 
                
                                       (Dom små bilderna är klickbara)
 
 

Julen och Nyår

Hoppas ni har haft en fin jul och ett bra nyår. Det har iallafall vi haft! Och så får vi hoppas att 2013 blir ett riktigt bra år! ♥
 
Just nu saknar vi bara pappa som är i Norge och jobbar men han kommer snart hit igen!
 

Jullådor/julkorgar

Före jul gjorde jag ordning en del olika jullådor och julkorgar med cellofan-plast runt. Det brukar vara en mycket uppskattad present att ge bort speciellt under julen! ♥
 
Det är lite olika innehåll i alla - bland annat julbockar, gran-ris, ljuslyktor, olika frukter, choklad/pepparkakor i en påse med ett fint band runt, julkort, julblommor m.m
 

RSS 2.0