duktiga killen

Mammas goa lilla kock var med och hjälpte till idag. Det blev våfflor med sylt och grädde!
 
Älsklingen!! ♥
 
 

UGGLOR och sånt

Filips har ett eget rum i sommarstugan. Där finns det platsbyggda våningsängar, men än så länge sover Filip i sin resesäng eftersom han kastar sig hej vilt omkring i sömnen och vi inte har nåt kantskydd.
 
För ett tag sen slängde vi upp den här tapeten med träd, fåglar och holkar på och tidigare i sommar sydde mamma två otroligt fina ugglor till hans rum och nu sist vi var där gjorde vi små ugglor av ull och annat pyssel som ska få sitta på grenar på tapeten framöver. Jag måste bara ut i skogen och hitta några perfekta grenar först. Man kan väl helt klart säga att det är skog/uggle-tema i hans rum. Holken spikade jag upp i söndags och det kommer fler! Sen ska en gardin på plats och en matta och lite annat.
 
Blir spännade att se hur slutresultatet blir!
 
 
 

Aborrar, trollstigar och bad!

I söndags kväll kom jag och Filip hem efter ännu en mysig helg i stugan. Den här gången var mamma, pappa och min bror med. Vi metade aborre, gick troll-stig med Fille och badade till och med lite i eftermiddagssolen sista dagen. Åh, vad jag trivs bra där! Synd att Tom Stian var tvungen att jobba och inte kunde följa med.
 
Det blir mycket tjat om stugan här på bloggen, men jag råkar ju älska stället! ;)
 
'

Visste du?

Mannen jobbar och Filipino ligger och sover sött. Jag har inte så mycket spännande att skriva om så jag ger lite info till nya läsare!
 
Linda Maria Eriksson. Föddes 1984 i Söderhamn. Mamma till en treåring och sambo med en norrman. Matte till en chihuahua. Disträ och lätt förvirrad. Lagermedarbetare på Gardermoen med ansvar för after sales-avdelningen. Är 1,72 m lång och 56 kg tung. Pillar alltid bort bajsträngen på räkorna. Har tagit sånglektioner. Älskar naturen. Hade MVG i religion i skolan. Blåögd. Gör egna smycket i silver. Har varit med och backat ut ett Boeing 737 flygplan från gate. Gillar att vara i sommarstugan. Är ägare till en tatuering. Drömmer om att flytta till Sverige. Envis som få. Har varit till Thailand fyra gånger. Skulle gärna jobba som barnmorska eller trädgårdsarkitekt. Bor i Jessheim. Har fått sin identitet kapad på facebook nyligen. Vill gärna börja på en utbildning inom snar framtid.
 
  

Smooooothie..

Mamman och skruttungen började dagen med nygjord smoothie!
 
Mums!! ♥
 
 

Trädojjor

Som jag nämt tidigare är det löjligt svårt att inte drabbas av att pengarna brinner i fickan när man jobbar på en flygplats och omges av butiker. För ett litet tag sen var det dags igen. Lite otippat fastnade jag för ett par toksnygga träskor från Ugg och när dom rackarna var nedsatt med 50% kunde jag bara inte låta bli.
 
Har redan använt dem flera gånger och de är så otroligt sköna för det är lurv innuti dem. Jag behöver aldrig frysa om fötterna! ♥
 
Det får bli min enda shopping den här månaden. Nu ska det sparas!
 
 
       
     

RSS 2.0