Framme på Cypern

Vi kom fram till Cypern igår natt och idag har vi badat nästan hela dagen. Filip gillar poolen bäst trots att vi gick ner till havet och försökte locka honom att vara där en stund. Skulle gissa att det är ca 27 grader i skuggan och vi har haft strålande sol hela dagen! Otroligt härligt! ♥

Trots att vi bara varit här en dag har vi hunnit ta en hel del fina bilder! Men internet går lite trögt så det verkar inte som att jag kan visa nån nu.. suck.

Återkommer!

Mot värmen!

Idag går färden mot Arlanda för att sen hoppa på flygplanet mot Cypern!

Underbart!! ♥

Här kommer vi att bo:



Kolla länken för fler bilder:
http://www.fritidsresor.se/resa/cypern/agia-napa/blue-village-callisto/?season=sommar-2012

Det blir fint!

När allt är klart i sommarstugan ska jag visa ordentliga före och efter bilder på alla rummen. Just nu är det bara köket/vardagsrummet som nästan är helt färdigt.

Jag ger er ett tjuvkik på lite av det vi har gjort hittills!

Köket/vardagsrummet före:



Köket/vardagsrummet efter:


Vi har alltså tapetserat, bytt ut en del möbler, tavlor m.m och möblerat om.
Det som är kvar att göra är att köpa ett köksbord (detta är bara lånat) och
sen måla hela köks-gruppen vit. I köket ska skåpluckor och lådor också målas
vita. Det kommer en hel del bilder på allt sen när det är klart!

Midsommarafton

Midsommarafton spenderades med traditionellt midsommarfirande i Gävundas grannby Kättbo. Där fick Filip åka på traktorflak, vi tittade på när de reste midsommarstången till tonerna av dragspel och vi dansade sen runt stången tills vi blev alldeles yra!

Det här ska vi göra varje år för det var verkligen supermysigt! ♥

















Kvällspromenad i Gävunda

Mamma och jag tog en kvällspromenad i Gävunda och vi blev faktiskt överaskade över vilka mysiga ställen vi hittade. Grillplatser, picknick-ställen och allt möjligt! Wow!








Första helgen i sommarstugan!

Här har det varit bråda dagar! Vi fick nämligen ta över sommarstugan några dagar tidigare än tänkt. Och det var helt perfekt för då hann vi städa ur den och tapetsera om lite innan vi skulle fira midsommar där.

Här kommer bilderna från helgen den 16-17 juni.

Underbara Gävunda säger jag bara! ♥





(Dom små bilderna är klickbara)


Full rulle

Det har varit lite tyst frå mig ett tag. Det beror på att jag varit i mitt esse sen jag fick veta att köpet med stugan är klart! Här har det målats tavlor och lite annat, bland annat en gammal kryddhylla.

Dessa tavlor som ska få pryda någon av väggarna i sommarstugan i Dalarna. Varför köpa dyrt när man kan skapa lätt kan skapa lite konst själv tänker jag? Längst till höger ser ni kryddhyllan som har gått från att vara brun och ful till vit och fräsch (På den ska det stå kryddburkar från 30-talet).


     
(De små bilderna är klickbara)


Välkommen

Jag har väl kanske inte skrivit så mycket mer om stugan i Dalarna på ett tag. Men jag kan berätta att både säljarna och vi har skrivit under kontraktet och det mesta är klart. Vi har alltså blivit stugägare! Wihoo!

Och vad behövs då till nya stugan? Jo, naturligtvis en välkomst-skylt till ytterdörren i form av en dalahäst! Den här har jag knåpat i ihop de senaste dagarna. Trääskivan fick jag tag i på jobbet, färgen hade jag hemma sen tidigare, figursågen köpte jag på Clas Ohlson och bandet låg och skräpade i min garderob. Så den blev nästan gratis!

 




Helg

Har haft en riktigt lugn och skön helg för en gångs skull. Tom Stian tog med Filip på Hoppeloppeland (som Buspalatset ungefär) idag och jag har städat Filips garderob och rum i ca 4 timmar. Skönt att få sortera ut kläder som blivit för små och leksaker han inte leker med längre.

Måste även visa mina nya örhängen från Accessorize som jag bara var tvungen att köpa härom veckan. De blir fina att ha i sommar! ♥

 




Plantering

Häromdagen stack jag iväg för att leta lite fina blommor. De hade satt upp ett Hage-center en bit härifrån där jag hittade sånna blommor jag ville ha till bra priser.

Blommorna skulle jag ha i några av mina lådor. Somrigt och fint! Den ena gav vi bort till Tom Stians kusiner med familj när vi var där på konfirmations-firande!

 
 


RSS 2.0